Janvāris, 2020


Lai Jaunā gada katrai dienai

Ziemas baltuma miers,

Pavasara ūdeņu skanīgums,

Vasaras saules siltums,

Un rudens ziedu krāsainība!
 “Zvaniņa” kolektīvs
                           
                Pasākumi
  • Sportiskas ziemas izpriecas “Zvaniņa” bērniem   “Sniega diena – 2020 ”, 15.janvārī plkst.10.30
  • Janvārī  plānots 5 – 6 gadīgo grupām izveidot putnu barotavas. Jaunāko grupu bērni piedalīsies putnu barošanā.
  • Ekopadomes sēde 13.janvārī plkst.13.15
Darba kārtībā:
1Atskats par 1.pusgada veikumu Ekoskolā.
2Turpmāko pasākumu īstenošanas aktualitātes.

Atskats par decembra aktivitātēm.
         Ziemassvētku gaidīšanas laikā organizējām Ziemassvētku pasaku lasījumus kopā ar vecākiem. Liels paldies par atbalstu Kristiānas, Katrīnas, Rotas un Raula mammām un Adelīnas tētim. Bērnu uzdevums bija uzmanīgi noklausīties pasaku un izveidot no dzirdētā savu Ziemassvētku grāmatu.

AKCIJAS!
Makulatūras vākšanas akcija!
Šajā mācību gadā piedalāmies “Zaļās jostas” konkursā “Tīrai Latvijai”.9.decmbrī Ekoskolas bērnu  padomes locekļi no grupas “Gliemezīši” piedalījās makulatūras skaitīšanā un izvešanā, esam savākuši 1095kg un izglābuši 22 kokus. Paldies visiem, kuri atbalstīja šo akciju! Atkārtoti makulatūras vākšanas akciju organizēsim marta 1.nedēļā.
Labdarības akcija “Dalies mīlestībā!”
Decembrī visa lielā “Zvaniņa” saime gatavoja Ziemassvētku apsveikumu Jaundubultu veco ļaužu pansionāta senioriem. Paldies atbalstītājiem! Jūrmalas PII Zvaniņš Facebook lapā var skatīt foto sesijas.
Īpašu paldies šajā akcijā vēlējās pateikt grupa “Skudriņas” : Sindijas, Kristera Violetas, Paulas un Henrika vecākiem.
Grupa “Bitītes”: Kārļa, Andra, Sindijas, Raula, Marka, Sebastiana, Martas, Katrīnas, Eimijas, Leo vecākiem.
Radošā Ziemassvētku darbnīca.
Gatavoties svētkiem var dažādi, var staigāt pa veikaliem, slepeni saiņot dāvanas, braukt pēc eglītes, bet var arī paši gatavot kopā ar bērnu apsveikumus. 17. decembrī 43 ģimenes  piedalījās  Ziemassvētku darbnīcā, kurā darbojās piparkūku gatavošana, Ziemassvētku kartīšu, eglīšu un suvenīru gatavošana. Paldies visiem aktīvajiem vecākiem  un bērniem par kopā būšanu! Foto sesijas skatāmas Facebook lapā.
Skatīt šeit

Labie darbi!   Gatavojoties svētkiem grupa “Skudriņas” devās pastaigā ap bērnudārzu un piedalījās teritorijas sakopšanas darbos.


Sasniegumi.
Noslēdzies eTwinning projekts “Love, Discover, Keep!”. Lietuvas draugi no Kauņas bērnudārza “Etīde” mums atsūtīja apsveikumu kartītes. Paldies mūsu draugiem!



Grupa “Skudriņas” skolotājas Ilma, Daiga, Valija pateicas Henrika vecākiem par eglīti, Emīlijas Omei par sarūpēto Adventes vainagu. Pateicamies Paulas, Kristera, Henrika, Sindijas vecākiem, kuri kuplināja saturu Adventes zeķu pārsteigumiem. Paldies vecākiem par siltajiem Ziemassvētku apsveikumiem.

Grupa “Bitītes” skolotājas: Inese, Sandra, Margarita izsaka pateicību par skaistajiem un īpašajiem egles rotājumiem Ziemassvētkos.
Mīļš paldies vecākiem par Rūķu pārsteigumu  bērniem Kārļa, Raula, Sindijas, Andra māmiņām un visiem vecākiem par sirsnīgajiem apsveikumiem svētkos.

 Grupa “Taurenīši” skolotājas Vineta, Liene, Ilona izsaka īpašu pateicību Martas mammai par sarūpēto eglīti un vecākiem par piedalīšanos egles rotāšanā. Sirsnīgs paldies par jaukajām Ziemassvētku dāvaniņām!

Grupa “Mārītes” skolotājas Aija, Anželika, Vēsma pateicas par skaistajiem apsveikumiem. Liels paldies Elīzas tētim par skaisto eglīti un Marka tētim par līdzdalību bērnu izpriecu organizēšanā, Kārļa tētim par garšīgo piparkūku mīklu. Lai mums laba sadarbība turpinās arī Jaunajā 2020. gadā!

Grupa “Gliemezīši” skolotājas Mārīte, Dzintra, Inese vēlas pateikties par vecāku atsaucību iepriecināt  seniorus Dubultu pansionātā. Paldies Kristapam Reķim par svētku eglīti no Ķeguma! Pateicība visiem vecākiem par Ziemassvētku pārsteigumiem.



Informācija vecākiem!

Iestāde vasarā būs slēgta no 6.jūlija līdz 31.jūlijam.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Aprīlis, 2024

                                                             Pavasari, pavasari,                                                     Ko tu...